24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-2019097

020-2019097

24/7 directe hulp! Loodgieter Amsterdam Snel en Goedkoop!
020-2019097

Gesprongen waterleiding Amsterdam

loodgieter-amsterdam-waterleidingHeeft u een gesprongen waterleiding? Of lekkage aan een waterleiding? Bel dan direct met onze loodgieters spoed service. Wij zijn dag en nacht te bereiken op telefoonnummer 020 201 9097 voor alle spoed gevallen. Ook voor andere Lekkages, een verstopt riool, een verstopte wc of een verstopte afvoer zijn wij bereikbaar! Hoe sneller u belt hoe beperkter de schade blijft. Er is niets vervelende als waterschade aan uw woning, daarom zijn onze loodgieters in Amsterdam ook altijd snel te plaatse om zo de waterschade minimaal te houden.

Hoe ontstaat een gebarsten of geschuurde waterleiding

loodgieter-amsterdam-rioolHoe ontstaat een gebarsten of gebarsten waterleiding? Een gescheurde of gebarsten waterleiding kan komen door verschillende redenen. Vaak gebeurt dit door bevriezing, Als het echt hard vriest kan het zijn dat de vorst ook uw woning in komt. Als het in bepaalde ruimtes in huis ver onder de nul graden komt bevriest alles dus ook de waterleiding. Dit kan een watertoevoer of een waterafvoer zijn. Denk bij waterafvoer aan bijvoorbeeld water wat in een sifon blijft staan of een waterleiding die horizontaal loopt. Hier blijft altijd water in staan. Bij bevriezing zet het water uit en heeft het geen ruimte meer in een waterleiding of afvoer buis. Deze kan hierdoor dus barsten of scheuren. Dit noemen wij in het vakjargon ook wel een gesprongen waterleiding. Uiteraard geld dit verhaal ook voor uw centrale verwarming (CV).

Lekkage voorkomen Loodgieter Amsterdam

Hoe kan je lekkage voorkomen aan een waterleiding? Als eerste adviseren wij u de leidingen net als de rest van uw woning goed te onderhouden. Denk hierbij aan Renovatie en onderhoud aan het leidingwerk. En een regelmatige inspectie door onze loodgieter Amsterdam of er geen verborgen gebreken zijn hieraan. Daarnaast is het verstandig dat als het echt koud wordt in de winter, in alle ruimtes van uw woning te stoken. Vooral bij een centrale verwarming is het zeer belangrijk dat alle radiatoren opengezet worden en dat u de ruimtes minimaal opstookt tot een graad of 15. Op deze manier loopt door alle leidingen van uw centrale verwarming warm water en kan dit niet bevriezen. Daarnaast is de kans van bevriezing voor een reguliere water toevoer of een water afvoer de kans kleiner van bevriezing omdat uw gehele woning goed warm word gehouden.

Wilt u weten hoe uw leidingwerk er aan toe is? Neem dan geruist eens contact op met loodgieter Amsterdam op telefoonnummer 020 201 9097 om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor onderhoud of eventueel renovatie aan uw leidingwerk.

“#Lekkage door #gesprongen #leiding snel verholpen, gelukkig zonder te breken! Snel en vakkundig hersteld met een bypass! Ook een lekkage?
Bel 24/7 ☎ 020 -2019097”