24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

020-2019097

020-2019097

24/7 directe hulp! Loodgieter Amsterdam Snel en Goedkoop!
020-2019097

Loodgieterswerk Amsterdam

loodgieterswerk-amsterdam

Loodgieterswerk Amsterdam: Wilt u loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren in Amsterdam of omgeving? Onze Amsterdam loodgieter service is bereikbaar voor alle denkbare loodgieterswerken. Wilt u uw badkamer laten verbouwen of uw keuken laten renoveren? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of een offerte op te vragen.

Loodgieterswerk in Amsterdam laten uitvoeren? Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar voor spoedgevallen. Is er geen spoed bij een klus? Ook dan staan onze loodgieters klaar voor u! Wij kunnen alle soorten loodgieterswerkzaamheden uitvoeren in Amsterdam en omgeving. Wij beschikken uiteraard over deskundig personeel welke u graag te woord staan!

Neem nu contact met ons op via telefoonnummer 020 – 201 90 97 en krijg direct een medewerker aan de lijn.

 

Allround loodgieter Amsterdam

Onze loodgieter Amsterdam service is een allround loodgietersbedrijf welke kleine opdrachten kan uitvoeren maar ook grotere projecten kan oppakken. Denk hierbij aan renovatie projecten van gebouwen of van meerdere panden. Het verbouwen van badkamers inclusief plaatsing van apparatuur en installaties.

Bij de kleinere loodgieterswerkzaamheden moet u denken aan het laten plaatsen en aanleggen van een extra kraan voor bijvoorbeeld een wasmachine, vaatwasser of een buitenkraan. Het laten verleggen van waterleidingen, water aansluitingen of het laten plaatsen van nieuwe kranen of sanitair,.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u een prijsopgave opvragen? Neem dan contact op met ons servicenummer 020 – 201 90 97. U krijgt dan direct een loodgieter in Amsterdam aan de lijn welke antwoord kan geven op al uw vragen of waar u een afspraak mee kunt maken.

 

 

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Neem dan contact op met onze 24/7 spoedservice, U kunt ons bellen voor lekkage, verstoppingen of andere ongemakken die direct opgelost moeten worden. Binnen 45 min ter plaatse voor spoedgevallen! Tel. 020 – 201 90 97

“#Loodgieterswerk in #Amsterdam laten uitvoeren? Neem contact op met ons allround #loodgietersbedrijf ☎ 020 201 9097 24”