24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Afvoer Verstopt

Het is zo vanzelf sprekend dat het water weg loopt in de wasbak of het bad, maar wat als dit eens niet gebeurt? In sommige gevallen werkt een gootsteenontstopper, maar vaak zit de verstopping dieper en is hardnekkiger. Heeft u nu een verstopte afvoer? Bel dan onze loodgieter in Amsterdam. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en dit 7 dagen in de week. U kunt ons bellen voor een verstopte afvoer, maar ook voor een verstopte WC of een verstopt Riool. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 020 201 9097.

Loodgieter Amterdam: Water loopt niet meer weg

Loopt het water niet meer weg van uw vaatwasser of wasmachine? Ook dan is de kans groot dat er een verstopping zit in de waterafvoer in uw woning. Dit kan soms lastige situaties veroorzaken als een Wasmachine die vol water staat en niet meer open kan of nog erger Lekkage! Ons loodgietersbedrijf uit Amsterdam bied voor al deze problemen de juiste oplossing! Wij kunnen verstopte leidingen weer vrij maken en is uw kelder ondergelopen door deze verstopping? Dan pompt onze loodgieter deze uiteraard ook voor u leeg!

Voor het ontstoppen van een afvoer beschikken wij over een brede selectie specialistisch gereedschap, denk hierbij aan ontstoppingsveren, ontstoppingsspiraal, hoge hogedruk apparatuur. Heeft u een verstopping in Keuken, Douche of toilet? Bel dan onze Loodgieter Spoed Service in Amsterdam!

Zelf de afvoer ontstoppen

Hoe ontstop je zelf een afvoer? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Dit kan simpel met een ontstopper of met chemische middelen maar LET OP! Deze oplossingen veroorzaken vaak meer problemen in de toekomst dan die ze nu oplossen! Veel chemische ontstoppers die aangeboden worden bij doe het zelf zaken of supermarkten bevatten zo veel agressieve stoffen dat ze in veel gevallen schade kunnen aanrichten aan uw afvoerbuizen, sifon en Rubber delen. Wij komen vaak bij lekkages die het gevolg zijn van verkeerd gebruikte ontstoppingstechnieken. Wilt u gegarandeerd een verstopping verhopen hebben maar geen schade aan afvoerbuizen, sifon of andere delen? Neem dan contact op met onze loodgieters uit Amsterdam op 020 201 9097.