24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Lekkage Amsterdam?

Heeft u lekkage en heeft u met spoed een Loodgieter in Amsterdam nodig? Bel dan ons 24 uur spoed nummer 020 – 201 9097 en krijg direct een medewerker van ons loodgietersbedrijf uit Amsterdam aan de lijn. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare lekkages. Wij werken in heen Amsterdam en omgeving en zijn altijd spoedig aanwezig om de lekkage snel op te lossen. Woorden die wij belangrijk vinden bij ons loodgieters bedrijf zijn Snel, Goed en Betrouwbaar. Wij willen de problemen dus snel voor u oplossen, dit moet goed gebeuren en een reparatie of vervanging aan het leidingwerk moet na reparatie betrouwbar zijn. U maar ook wij willen niet dat dit probleem zich nogmaals voor gaat doen.

Loodgieter Amsterdam Lekkage Waterleiding

De meest voorkomende lekkage in Amsterdam is een lekkage aan de waterleiding, vaak gaat het dan om een lekkend koppelstuk of een defect aan het koppelstuk. Daarnaast zien wij ook veel gesprongen waterleidingen in Amsterdam. Deze gesprongen leidingen kunnen verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende reden van gesprongen leidingwerk is achterstallig onderhoud. De andere reden is vaak een gesprongen waterleiding door bevriezing. Als het in de winter zwaar onder nul is kan het zijn dat een leiding bevriest. Bevroren water zet uit, hierbij kan zo veel kracht ontstaan dat de complete leiding uit elkaar barst.

Lekkage Centrale Verwarming (CV)

Wij komen ook veel bij huishoudens in Amsterdam waarbij er een lekkage is aan de CV. Deze CV lekkages komen ook vaak door achterstallig onderhoud en bevriezing. Daarnaast kan er ook een lekkage ontstaan bij de ketel. Dit zit hem dan weer vaak in de koppelstukken. Ook voor lekkage CV kunt u onze 24 uur spoed loodgieter uit Amsterdam bellen. Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar op ons spoed nummer 020 201 9097 bel ons en de loodgieter komt zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen op te lossen met uw centrale verwarming. Overigens kunt u ook ook ons bellen voor problemen met uw ketel. Heeft u geen warm water meer? Of blijft de ketel stoken? Bel onze spoed service en wij lossen het probleem 24/7 voor u op.

Lekkage afvoer

Ook voor lekkages aan de afvoer kunt u terecht bij ons loodgieters bedrijf, een afvoer lekkage kan verschillende redenen hebben. Onze Amsterdamse loodgieters hebben kennis van zaken en altijd genoeg materiaal mee om alle denkbare lekkages op te lossen. Denk hierbij aan lekkage wasbak, lekkage wc, maar ook lekkage bij uw afwasmachine of wasmachine.

 

Direct een Loodgieter aan de telefoon

Wanneer u ons belt op 020-2019098 krijgt u altijd gegarandeerd direct een Amsterdamse Loodgieter aan de lijn. Of u nu midden in de nacht belt of tijdens kantoor uren, onze Spoed service staat 24/7 klaar in Amsterdam en omgeving om alle problemen op te lossen met betrekking tot overstromingen en lekkages.

Verstopte afvoeren of een verstopte WC

Ons loodgietersbedrijf uit Amsterdam word regelmatig gebeld door klanten met een verstopte WC of een verstopte Afvoer, om deze problemen op te lossen beschikken wij over veel verschillende moderne gereedschappen en vakmensen die weten hoe er mee om te gaan. Wij hebben dan ook binnen mum van tijd uw Afvoer of WC ontstopt!

 

Eenvoudig een afspraak maken

Woont u in Amsterdam en wilt u een afspraak maken met onze vakmensen? Bel ons dan op 020-2019098 en krijg direct een Loodgieter aan de lijn. U geeft aan hem door wat het probleem is en waar in Amsterdam of omstreken u zich bevind. Eén van onze vakmensen is dan binnen mum van tijd bij u op het afgesproken adres om het probleem te verhelpen.

Spoed service Amsterdam

Onze Amsterdamse Loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week (dus ook op zon en feestdagen) paraat. Wij kunnen altijd snel ter plaatse zijn om problemen op te lossen met gesprongen waterleidingen, WC’s die overstromen etc. Maar u kunt ons ook gerust bellen voor een lekkende kraan! Wij staan 24/7 voor u klaar!