24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Amsterdam-Oost

Loodgieter Amsterdam oost Spoed Service? De medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Amsterdam staan dag en nacht, 7 dagen in de week klaar voor u. Wij zijn bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen als lekkages, verstoppingen, ondergelopen kelders of problemen met uw centrale verwarming.

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 020 – 201 9097, u krijgt dan direct één van onze medewerkers aan de lijn om een afspraak me te maken. Zoekt u een loodgieter in Amsterdam Noord, oost, zuid of west? U zit bij ons altijd op het juiste adres. Omdat wij altijd verschillende loodgieters in Amsterdam actief hebben proberen wij altijd zo snel mogelijk bij u te zijn.

Onderhoud en renovatie

Naast onze spoedservice kunt u bij ons loodgietersbedrijf ook terecht voor renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen wij oude leidingen vervangen, radiatoren vervangen nieuwe kranen plaatsen en ga zo maar door. Zijn uw leidingen, radiatoren of het leidingwerk toe aan vervanging? Neem dan gerust eens contact op met ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Loodgieter Amsterdam oost diverse werkzaamheden

Loodgieter Amsterdam oost is ook te bereiken voor standaard loodgieterswerkzaamheden, denk hierbij aan het laten aanleggen van een extra waterleiding, het laten bijplaatsen van een radiator of misschien wilt u een extra aansluiting laten creëren voor de vaatwasser of wasmachine.

Wilt u werkzaamheden uit laten voeren door onze Loodgieter Amsterdam oost service? Neem