24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Amsterdam-Zuid

Loodgieter Amsterdam Zuid spoed service: Zoekt u een loodgieter in Amsterdam Zuid? Neem dan contact op met ons Amsterdamse loodgietersbedrijf. Wij zijn werkzaam in de gehele stad. Zoekt u dus een loodgieter in Amsterdam noordAmsterdam oost, Amsterdam zuid of Amsterdam west? Bij Amsterdam loodgieters zit u altijd op het juiste adres.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor alle denkbare spoedgevallen, is bijvoorbeeld het toilet verstopt? Of hebt u lekkage? Bel ons servicenummer 020 -201 9097 en krijg direct één van onze vakmensen aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Loodgieter Amsterdam: ook Werkzaam buiten de Stad!

Onze vakmensen verrichten ook loodgieter werkzaamheden buiten Amsterdam, zoekt u bijvoorbeeld een loodgieter in Amstelveen, een loodgieter in Diemen, een loodgieter in Haarlem, een loodgieter in Hoofddorp of een loodgieter in Aalsmeer? In alle gevallen bent u bij ons op het goede adres!

Omdat wij altijd verschillende werknemers aan het werk hebben kunnen wij altijd snel te plaatse zijn om de problemen op te lossen. U kunt ons ook bellen voor verstopte riolen, lekkende water of gasleidingen en problemen met uw centrale verwarming.

Loodgieter Amsterdam 24 uur spoed

Bij problemen met water of gas die direct opgelost moeten worden hebben wij van Amsterdam Loodgieter een 24 uur spoed service in. Deze service in dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare problemen. Onze loodgieters zijn te bereiken via telefoonnummer 020 -201 9097. U krijgt dan direct een medewerker aan de lijn om een afspraak mee te maken.

Een aantal veel voorkomende problemen die wij vaak tegenkomen zijn; verstopte toiletten, verstopte afvoer in de keuken of een verstopte afvoer in de badkamer, riool problemen, vaak gaat dit dan ook om verstopte riolen en problemen me lekkende aansluitingen. Dit kunnen dat aansluitingen zijn van bijvoorbeeld water naar een koppelstuk, of een lek bij de kraan maar we komen ook vaak lekken bij de centrale verwarming.

Uiteraard zijn onze loodgieters uitgerust met een goed uitgeruste service auto, hier liggen alle benodigde gereedschappen, onderdelen en andere zaken in om vrijwel iedere spoed klus direct snel en vakkundig op te lossen. Mocht het nu eens voorkomen dat we niet direct het probleem kunnen oplossen? Dan kunnen wij altijd een noodvoorziening plaatsen.

Geen spoed

Naast onze spoedservice kunt u onze Loodgieter Amsterdam zuid service ook bellen voor standaard loodgieter werkzaamheden. Denk hierbij aan het laten plaatsen van een buitenkraan, een extra water afvoer voor de vaatwasser, Renovatie en Onderhoudswerken of misschien wilt u wel een extra waterkraan laten aanleggen voor uw wasmachine.

Neem ook hiervoor contact met ons op via het servicenummer 020 -201 9097.