24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Riool verstopt

Riool verstopt in Amsterdam? Bel hiervoor onze loodgieter Amsterdam spoed service op 020 201 9097 wij komen zo spoedig mogelijk om de verstopping te verhelpen. Wij kunnen de riolering en afvoeren ontstoppen binnen soms wel enkele minuten. Dit komt omdat wij alleen werken met ervaren loodgieters en riool ontstoppers die werken met goed gereedschap en kennis hebben van zaken. Door de jarenlange ervaring van ons loodgieterswerk in Amsterdam en omgeving, weten onze vakmensen de zwakke punten in het rioolnetwerk of in de Amsterdamse huizen zo te vinden.

Ook voor lekkage aan het riool bent u bij ons op het goed adres. Onze loodgieter Amsterdam service kan een riool lekkage opsporen en verhelpen, in veel gevallen kunnen wij dit van binnenuit oplossen. is dit niet mogelijk kunnen wij complete delen van de afvoer vervangen. Dit kunnen wij zowel inpandig als buiten toepassen (zie afbeelding boven aan deze pagina). Hier lag een oude betonnen afvoer die naar dik 70 jaar was gescheurd. Onze loodgieter Amsterdam service heeft hier een nieuw PVC afvoer buis geplaatst en aangesloten op het riool. Dit was een wat grotere ingreep, wel zijn de klanten nu van alle problemen af en deze PVC afvoer moet het minimaal 100 jaar houden!

In Amsterdam komen we nog veel oude afvoer buizen tegen, de echt oude afvoer of riool systemen zijn vaak betonnen buizen, vanaf de jaren “50/”60 is men overgestapt naar gietijzeren afvoerbuizen. De betonnen buizen worden na loop van tijd bros en kunnen hierdoor lek raken of in elkaar zakken. De gietijzeren afvoerbuizen zien er van buiten altijd goed uit, echter brokkelen deze van binnen van af. Dit kan zeer zware verstoppingen veroorzaken die niet altijd gemakkelijk te verhelpen zijn.

Direct contact met onze ervaren loodgieter Amsterdam service? Bel dan 7 dagen in de week, 24 uur per dag onze loodgieters via telefoonnummer 020 – 201 9097.

Loodgieter Amsterdam Verstopping

Als er vroeger een probleem was met het riool werd de gemeente ingeschakeld, zij trokken dan werkelijk alles uit de kast en complete straten in Amsterdam werden opengebroken, complete rioolbuizen werden uit de grond gehaald. Vervolgens zat de hele straat of soms wel een half stadsdeel in de rommel. Complete chaos dus voor een verstopping aan het riool.

Tegenwoordig gaat dit een stuk anders, ons loodgietersbedrijf beschikt over kleine camera’s die in de afvoeren van uw huis passen. Hiermee zoeken onze loodgieters de verstopping op. Zij komen op deze manier de ontstopping direct tegen en kunnen deze dan verhelpen. Zit de verstopping in het riool komen zij hem op deze manier hier tegen. De loodgieter kan dan zien wat het probleem is en hoe deze aangepakt kan worden. U begrijpt wel dat deze methode een stuk sneller gaat en dat dit ook veel minder kosten met zich mee brengt.

Ontstoppen van het Riool

Heeft onze loodgieter uit Amsterdam de oorzaak van een verstopping gevonden? Dan gaat hij deze uiteraard zo snel mogelijk verhelpen. Het ontstoppen van het riool kan op een aantal verschillende manieren, verstoppingen kunnen door geprikt worden door middel van een zeer lange veer die door de leidingen van uw huis richting het riool word gedrukt. Deze methode kan zowel met de hand als machinaal gebeuren. Ook een methode is met waterdruk de ontstopping door of weg spuiten. Daarnaast zijn er nog een aantal methoden het riool of een afvoer op een snelle en verantwoorde manier te ontstoppen. Loopt het water niet meer door het putje? Blijft het water staan in uw wc? Bel dan snel onze loodgieter in Amsterdam op 020 201 9097 grote kans dat uw afvoer of het riool verstopt zit van uw woning. Onze loodgieters 24 uur service is altijd spoedig bij u om het probleem op te lossen!