24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Loodgieter Amsterdam spoed service

Nu een Loodgieter in Amsterdam nodig? Onze spoed service staat dag en nacht klaar voor calamiteiten in Amsterdam en omstreken, onze spoeddienst kunt u bellen voor alle denkbare problemen met water en gas. Zo kunt u onze Amsterdam loodgieter Service bellen voor: Lekkage aan waterleidingen, Lekkage aan het dak, Lekkage door hemelwater afvoer, Lekkage aan gasleidingen, Ontstoppen van rioolOntstoppen van WCOntstoppen van een afvoer, Ondergelopen kelders, Ondergelopen kruipruimtes.

Heeft u een van deze of een vergelijkbaar probleem? Bel dan direct onze Amsterdam Loodgieter spoed service op telefoonnummer 020 – 2019098 Wij zijn dag en nacht bereikbaar! u krijgt direct een loodgieter aan de lijn om een afspraak te maken. De vakman zou dan zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen op te lossen. Wij beschikken over goed opgeleide en kundige loodgieters die beschikken over de modernste apparatuur en gereedschappen om iedere ontstopping of lekkage binnen mum van tijd te verhelpen.

Loodgieter Amsterdam Riool service

Heeft u problemen met het Riool of met de afvoer van uw woning? Ook hiervoor kunt u onze 24/7 spoed service bellen. Onze Amsterdamse loodgieters staan dag en nacht voor u klaar om uw problemen te verhelpen. Wij beschikken over de modernste apparatuur om het riool te inspecteren en een eventuele verstopping in het riool op te sporen. Is de verstopping gevonden beschikken wij ook het juiste gereedschap om deze verstopping in het riool te verhelpen.
Het kan ook zo zijn dat het probleem niet in het riool zit maar ergens in uw woning. Uiteraard lossen wij ook deze verstopping in de afvoer razendsnel voor u op.

Wij hebben ook een aantal tips om verstoppingen te voorkomen. Gooi bijvoorbeeld nooit gebruikt vet uit bijvoorbeeld een frituurpan door de afvoer en gooi nooit te veel toilet papier in de WC. Te veel wc papier door het toilet gespoeld in iets wat wij zeer vaak tegen komen, deze verstopping kunt u zelf gemakkelijk voorkomen. Ons advies is dus ook doe dit nooit!

Heeft u nu toch een verstopte WC of een verstopte afvoer? Bel dan 020-2019098 en krijg direct een loodgieter aan de lijn. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor alle verstoppingen en lekkages.

Direct hulp bij lekkage of verstopping

Onze vakmensen in Amsterdam staan dag en nacht voor u klaar als u direct hulp nodig heeft. Wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse om lekkages te verhelpen, verstoppingen te ontstoppen. Ook voor problemen met hemelwater afvoer bent u bij onze loodgieters op het juiste adres. Wij vervangen dakgoten, regenpijpen en voeren ook reparaties uit op daken.

 

Direct hulp nodig? Bel ons servicenummer 020-2019097 en krijg direct een vakman aan de lijn.

 

Direct een Loodgieter aan de telefoon

Wanneer u ons belt op 020-2019098 krijgt u altijd gegarandeerd direct een Amsterdamse Loodgieter aan de lijn. Of u nu midden in de nacht belt of tijdens kantoor uren, onze Spoed service staat 24/7 klaar in Amsterdam en omgeving om alle problemen op te lossen met betrekking tot overstromingen en lekkages.

Verstopte afvoeren of een verstopte WC

Ons loodgietersbedrijf uit Amsterdam word regelmatig gebeld door klanten met een verstopte WC of een verstopte Afvoer, om deze problemen op te lossen beschikken wij over veel verschillende moderne gereedschappen en vakmensen die weten hoe er mee om te gaan. Wij hebben dan ook binnen mum van tijd uw Afvoer of WC ontstopt!

 

Eenvoudig een afspraak maken

Woont u in Amsterdam en wilt u een afspraak maken met onze vakmensen? Bel ons dan op 020-2019098 en krijg direct een Loodgieter aan de lijn. U geeft aan hem door wat het probleem is en waar in Amsterdam of omstreken u zich bevind. Eén van onze vakmensen is dan binnen mum van tijd bij u op het afgesproken adres om het probleem te verhelpen.

Spoed service Amsterdam

Onze Amsterdamse Loodgieters staan 24 uur per dag 7 dagen in de week (dus ook op zon en feestdagen) paraat. Wij kunnen altijd snel ter plaatse zijn om problemen op te lossen met gesprongen waterleidingen, WC’s die overstromen etc. Maar u kunt ons ook gerust bellen voor een lekkende kraan! Wij staan 24/7 voor u klaar!