Resultaten voor wat te doen tegen verstopte wc

wat te doen tegen verstopte wc
Een wc ontstoppen - wikiHow.
Als je een verstopte wc hebt zal de eerste keer doorspoelen de pot niet doen overstromen, maar de tweede keer misschien wel. Doe rubberen handschoenen aan. Wc's' zijn per definitie niet de meest hygiënische plekken om te werken, maar een goed paar rubberen schoonmaakhandschoenen kan je beschermen tegen bacteriën. Als je de oorzaak van de verstopping met het blote oog kunt zien, doe dan een paar rubberen handschoenen aan en verwijder het probleem. Bescherm de vloer. Wat is erger dan een verstopt toilet? Een toilet dat overstroomt. Voorkom eventuele schade door kranten of keukenpapier op de grond te leggen, dit absorbeert eventuele vloeistoffen. Daar komt bij dat je hoe dan ook wat gaat spatten of morsen bij het ontstoppen. De kranten zullen het schoonmaken vergemakkelijken. Zorg ervoor dat de watertoevoer van de wc dicht is. Als het goed is zit naast, achter of onder de wc een kraan.
hetkempensriooltje.be
WC Verstopt - In 9 Stappen Opgelost - LoodgieterinAmsterdam.com.
Nee, je hoeft er niemand bij te roepen. Dit kun je echt zelf. Benodigdheden voor zo een klus. Je kunt het best deze spullen gereed houden alvorens te beginnen met het ontstoppen.: Rubberen handschoenen, aangezien je in aanraking kan en zal komen met onhygiënische stoffen. Kranten -of keukenpapier of iets dergelijks, want er zal zeker wat vuil water uit de wc spatten of stromen.Een rubberen wc-ontstopper en wc-borstel. Een emmer met heet water. Eventueel de tuinslang. WC verstopt: Stappenplan. Lees onderstaande stappen om dit op te lossen.: Als na één keer spoelen, blijkt dat het water niet wegstroomt, stop met proberen door te spoelen. Voorkom dat het toilet overstroomt. Zorg ervoor dat de watertoevoer naar de wc toe afgesloten is, dit voorkomt overstroming van de gehele ruimte. Heb je een zuigkap, doe die aan. Zo niet, doe het raam van de ruimte open. Beperk ophoping van onaangename geurtjes. Doe ongeveer een dopje afwasmiddel in de toiletpot. Daarna ongeveer een halve emmer heet water uit de kraan in de wc gieten, op een meter hoogte. De hoogte van de val geeft het water meer gewicht en kan de verstopping meteen verhelpen. Geen kokend water gieten, want dat scheuren veroorzaken.
wat te doen tegen verstopte wc
Wc verstopt - Gootsteen ontstoppen.
wc verstopt vloeibaar ontstoppingsmiddel. Ook wanneer de wc verstopt is kunt u gebruik maken van een vloeibaar ontstoppingsmiddel van bijvoorbeeld HG. Wij raden u aan om hier niet mee te beginnen omdat het niet goed voor u is om met u handen in dit chemische middel te zitten. Mocht u toch met uw handen door deze chemische middelen moeten dan raden wij zeker aan om gebruik te maken van handschoenen. wc verstopt en niks werkt? Wanneer u op geen manier u verstopte wc hersteld krijgt bent u helaas genoodzaakt om contact op te nemen met een loodgieter. Een loodgieter heeft hier vaak veel ervaring mee en verschillende professionele apparaten om de verstopping in uw wc te verhelpen. Gezien de loodgieter dit vrij snel zal verhelpen vallen de kosten om uw wc te ontstoppen door een loodgieter vaak heel erg mee.
Wc verstopt? 5 handige tips bij een wc verstopping - Nieuws.
Tip 1: Ontstop je WC met de ouderwetse onstoppingsmethode. WC ontstoppen op de ouderwetse manier. De traditionele methode blijft toch wel de rubberen wc-ontstopper. Verwijder eerst het wc-papier dat in de weg zit en plaats vervolgens de ontstopper over de afvoer. Druk deze stevig en langzaam aan. De ontstopper trekt zich vacuüm, waarna u hem met een krachtige beweging lostrekt. Hierdoor ontstaat er lucht en ruimte in de pijp onder het toilet. Herhaal dit proces tot elk stukje verstopping weggespoeld is. Zorg ervoor dat u handschoenen aantrekt wanneer u de wc gaat ontstoppen. Wcs zijn immers niet de meest hygiënische plekken in het huis. Is de ontstopping ontstaan door een object dat is doorgespoeld? Probeer deze dan met rubberen handschoenen uit de wc te vissen. Tip 2: Wc-b orstel. Een wc-borstel kan ook een uitkomst zijn voor een verstopte wc. Trek eerst de wc door, zodat er water omhoog komt. Plaat s de borstel vervolgens in de afvoer en beweeg deze snel op en neer om het water w eg te pompen. Het vacuüm-effect dat hierdoor ontstaat, kan de verstopping verhelpen. Het water dat snel door de leiding spoelt, spoelt de verstopping zo weg.
WC verstopt: de oorzaak en de oplossing! - vanaf €87,75, Bel: 06-28791793.
Wc ontstoppen met tuinslang. Een kind kan de was doen, daarom ook de blokkade in een toilet verhelpen. De tuinslang, zeker als deze krachtig spuit, kan alles wat wel of niet in het toilet thuis hoort doorspoelen. Teveel ontlasting, toiletpapier, vochtig toiletpapier en zelfs ongeoorloofde dingen kunnen met behulp van de tuinslang verwijderd worden. Als dit echter niet werkt, moet er als nog professionele hulp gevonden worden. Gaat het om een geheel verstopt riool onder een flatgebouw of een openbare ruimte, dan is het zaak om dit snel en nauwkeurig te doen. Het spuiten kan vanuit de w.c. gebeuren, maar ook van buitenaf, door het riool. Verstopte wc cola. Wie denkt hier nu aan, aan cola bij een verstopt toilet?
Snel en makkelijk je wc ontstoppen met deze tips - Bouwsuper.
Gebruik een rubberen ontstopper. Een rubberen wc-ontstopper is het eerste waaraan je denkt om deze te gebruiken in geval van een verstopte wc. Haal eerst het papier wat in de weg zit weg. Zet vervolgens de ontstopper op de afvoer en druk deze aan. De ontstopper trekt vacuüm en door deze met een krachtige beweging weer los te trekken ontstaat er lucht onder het toilet. Herhaal dit tot alles is weggespoeld. Afwasmiddel en heet water. Spuit een paar kneepjes afwasmiddel in de wc-pot. Giet daarna minimaal één emmer heet water in de pot. Laat het afwasmiddel een minuut of tien inwerken. Door de afwasmiddel in combinatie met heet water is het mogelijk dat de verstopping loskomt. Als een rubberen ontstopper niet werkt dan kun je het ook altijd nog proberen met een ontstoppingsveer. Deze gebruik je als de verstopping dieper in de afvoer zit. Een ontstoppingsveer duw je in de afvoer in de hoop dat je op deze manier de verstopping kunt verwijderen. Let er wel op dat de veer krassen kan veroorzaken in de wc-pot. Baking Soda en Natuurazijn.
Wat te doen met een verstopte wc? Groeneveld Riooltechniek.
Ga dus met beleid te werk. Maak in een uitzonderlijk geval gebruik van een ontstoppingsmiddel. Ook zijn er verschillende ontstoppingsmiddelen verkrijgbaar wanneer uw wc verstopt is. Variërend van merk, prijs en werking. LET OP: te vaak gebruik van dergelijke middelen kan leiden tot beschadiging en verslechtering van de leidingen. Deze middelen zijn namelijk erg chemisch en kunnen uw toilet aantasten. Als u vaker last heeft van een verstopping, is het raadzaam een loodgieter te laten kijken naar het terugkomende probleem. Hij kan het probleem oplossen bij de kern en deze voor langere tijd verhelpen. Omas ontstoppingsmiddel voor een verstopte wc. Oma's' ontstoppingsmiddel: een combinatie van baksoda en azijn. Wie kent het niet: de wondermiddeltjes uit omas tijd doen soms wonderen. Door deze twee ingrediënten te combineren, maakt u zelf een ontstoppingsmiddel. Meng een zak soda en een zak azijn in de toiletpot.
ᐅ Tips om een WC snel en makkelijk te ontstoppen.
View Larger Image Tips om een wc snel en makkelijk te ontstoppen. Het is geen prettige situatie, maar een verstopte wc komt helaas nog maar al te vaak voor. Waarschijnlijk staat u al met de telefoon in de hand, klaar om de loodgieter te bellen. Een wc is per slot van rekening onmisbaar. Wat u vooral niet moet doen is in paniek raken en de wc nogmaals doorspoelen. Dit zal alleen maar meer wateroverlast veroorzaken. Voordat u echter de loodgieter belt, zijn er een aantal handelingen die u zelf kunt uitvoeren waarmee u zelf uw probleem op kunt lossen. En hiervoor gebruikt u middelen die iedereen vaak al in huis heeft staan. Verstopping handmatig verwijderen. Soms is de makkelijkste manier om de wc te ontstoppen simpelweg door een paar goede handschoenen aan te trekken en in de hals van de wc te voelen of hier een voorwerp klem zit dat de verstopping veroorzaakt. Als u kinderen heeft dan bent u waarschijnlijk op de hoogte dat deze graag speelgoed in de wc gooien.
Wc laten ontstoppen snel en voordelig! Loodgieter-Concurrent.nl.
Eerst zelf maar eens kijken of dit probleem op te lossen is. Hoe kun je zelf de wc ontstoppen zonder de hulp van een professionele loodgieter en zonder dat je de toiletpot en de afvoer beschadigt? Onderstaand een aantal tips en methodes om zelf mee aan de slag te gaan. Mocht het toch niet lukken dan is het verstandig om ons in te schakelen. Tip voordat je begint met de wc ontstoppen. Verstopping met keukenhandschoenen verwijderen. Ontstoppen met afwasmiddel en warm water. Gebruik de wc ontstopper. De kleerhanger tip. Een waterbestendige stofzuiger. Azijn en baksoda. Gebruik een ontstoppingsmiddel. De loodgieter kan professioneel wc ontstoppen. Tip voordat je begint met de wc ontstoppen. De meest natuurlijke reactie van mensen als ze het toilet doortrekken en het water komt omhoog is nog een keer doortrekken.
Wc Ontstoppen Betaalbare oplossingen en tips van de vakman.
Hiervoor zijn verschillende spuitkoppen beschikbaar, zodat de wc verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt. Wat doen we Tijdens Het Ontstoppen Van De Wc. De reiniging van het rioleringsstelsel Oplossen en voorkomen van wc verstopping repareren of vernieuwen van de riolering Het inspecteren van de riolering in Den Bosch Advies omtrent uw rioleringssysteem. Hoe moeilijk het oplossen van een verstopping in de wc soms ook kan zijn, wij verhelpen uiteindelijk iedere verstopping. Vandaar dat wij altijd 100 resultaat kunnen garanderen. Mocht er binnen drie maanden in dezelfde leiding, door ons bedrijf ontstopt, opnieuw een verstopping plaatsvinden, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd! In bepaalde gevallen is het bij terugkerende hardnekkige verstoppingen noodzakelijk om gebruik te maken van camera-inspectie. Als dit het geval is en wij uw riolering met een rioolcamera hebben geïnspecteerd, geven wij drie maanden garantie op de wc ontstopping. Als u vragen heeft over een verstopte wc dan kunt u altijd bellen met 073-5114425.

Contacteer ons