24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Windschade

Windschade aan het dak of wanden? Neem dan 24/7 contact op met onze loodgieters. Wij zijn altijd snel ter plaatse om schade welke veroorzaakt is door bijvoorbeeld wind of regen te herstellen.

Veel windschades gaan gecombineerd met regenschade, vaak zien wij kapotgewaaide dakranden, dakgoten en regenpijpen. Daarnaast zien wij ook erg vaan windschade aan bitumen daken. Het bitumen of dakleer kan omhoog gaan staan door de harde wind. Als het hier dan bij regent loopt het hemelwater onder het dakleer of bitumen afdekking door en komt naar binnen.

Heeft u nu schade door wind of regen? Neem dan 24 uur per dag contact op met onze loodgieters. Wij staan ook voor uw klaar om lekkage aan uw dak of wanden te herstellen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 020-2019097

Loodgieter Amsterdam, 24 uur per dag bereikbaar

Onze loodgieter Amsterdam service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld windschade, regenschade en andere lekkages of verstoppingen. Onze loodgieters zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 020-2019097 en altijd snel ter plaatse.

Heeft u dus met spoed een loodgieter nodig? Neem contact met ons op via het spoed nummer en krijg direct een loodgieter aan de lijn.